preloader
لطفا صبرکنید...
کلیک کن
منوی اصلی
Warning: Undefined property: stdClass::$db_id in /home/h46977/domains/setareshenas.com/public_html/wp-includes/class-wp-walker.php on line 142

Warning: Undefined property: stdClass::$current in /home/h46977/domains/setareshenas.com/public_html/wp-includes/class-walker-nav-menu.php on line 265

ابرماه آبی چیست؟

ابرماه کامل

باز هم موسم ماه کامل رسید و اسم و رسم‌هایی که به‌تازگی در فضای ذهن و کلام مردم در سراسر جهان به‌سرعت منتشر می‌شود: ماه خونین، ابرماه صورتی، ماه توت‌فرنگی و غیر این‌ها.

باید سرفرصت این مطلب را به صورت گسترده تکمیل کنم و توضیحات کامل را در خصوص هر قسمت آن بیان کنم. اکنون به صورت خلاصه با ابرماه آبی آشنا شویم:

و

نتیجه:

بنابراین نه ماه به رنگ آبی در خواهد آمد و نه قرص ماهی در آسمان خواهیم داشت که اندازه‌اش بخش بزرگی از آسمان را بگیرد. بلکه صرفا ماهی است که به هنگام حضیض مداری‌اش در حالت بدر (کامل) قرار گرفته و از قضا سومین ماه کامل از چهار ماه کامل موجود در فصل تابستان امسال (تابستان 1403) است.

اما یک پرسش باقی‌ماند:

این مطلب کامل می‌شود.

محمد همایونی
29 مرداد 1403

محمد همایونی
کارشناس و مدرس نجوم هستم و اعتقاد دارم «یک ستاره شناس این جهان را مکانی زیباتر برای زندگی می‌بیند!» و برای ترویج آن تلاش می‌کنم: از 1372 آموزش نجوم را شروع کرده و از 1395 تاکنون در این سایت، نجوم را به صورت آنلاین آموزش می‌دهم.

Discussion · 2 comments

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *